luni, 9 iunie 2014

Cinci intervenţii pentru pompieri în 24 h

Ultimele 24 de ore au adus pompierilor maramureșeni 5 intervenții. Ieri, 06.06. atât militarii Pichetului Târgu Lăpuș, cât și cei ai Gărzii de Intervenție Fărcașa au efectuat transporturi de apă menajeră pentru 6, respectiv 3 grupuri de locuințe. La ora 14.52, dispeceratul ISU Maramureș a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la podul unei locuințe din localitatea Posta, Remetea Chioarului.
La fața locului s-au deplasat militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare, care au lichidat incendiul împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Flăcările au distrus acoperișul din lemn pe o suprafață de 200 de metri pătrați, 100 de metri pătrați de tavan din lemn și 3 geamuri.
La ora 17.32, prin numărul pentru apeluri de urgență 112, a fost anunțat un incendiu de vegetație uscată în Seini. Incendiul a fost lichidat de militarii băimăreni în colaborare cu S.V.S.U. Seini. Au ars circa 0,8 ha de vegetație uscată.
Ultima intervenție pe data de 06.06. a fost tot a militarilor băimăreni, care au intervenit la lichidarea unui incendiu pe strada Turbinei din Baia Mare. Flăcările au distrus 12 metri pătrați din acoperișul unei spălătorii auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu